• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dierenarts Anne:

 

Als kind was ik dolgelukkig met mijn hamsters. Later zijn daar de honden, de katten, de konijnen en de ponies bij gekomen. Ik wist al snel dat ik dierenarts wilde worden. En nu weet ik dat altijd dierenarts wil blijven. Naast mijn werk als dierenarts, ben ik ook jaren werkzaam geweest in het humane Lange Land ziekenhuis op de afdeling cardiologie en de kindercardiologie. Nu ben ik naast dierenkliniek Bossenbuurt, ook werkzaam bij de Universiteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht als SIO cardiologie. Ik vind het fantastisch om zo mijn passie voor diergeneeskunde en cardiologie te kunnen combineren. 


Dierenarts Chantal:

Hoi! Ik ben Chantal van der Toorn Vrijthoff en ben eind 2017 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik in Utrecht gewoond, maar na mijn afstuderen kon ik direct bij Dierenkliniek Bossenbuurt aan de slag en sindsdien woon ik weer in Den Haag, samen met mijn vriend en 2 konijntjes Pip en Pim. Als klein meisje wilde ik al heel graag dierenarts worden, want ik wilde alle zieke dieren beter maken. Wij hadden dus ook altijd dieren thuis: van cavia’s, konijnen en ratten tot kippen en uiteindelijk 2 lieve honden. Mijn interesses liggen vooral bij de oogheelkunde en de interne geneeskunde, maar ook andere vakgebieden, zoals oncologie, vind ik erg interessant.


Dierenarts Inge:

Toen ik een jaar of 8 was wist ik al zeker dat ik dierenarts wilde worden, ik ben opgegroeid met katten, cavia's en een konijn en heb jaren lang paard gereden. Nu hebben we Nemo, een hele lieve kater met een speciaal dieet voor zijn blaas. Inmiddels ben ik ruim 9 jaar geleden afgestudeerd en ben heel blij dat ik sinds oktober 2019 het super fijne team van Dierenkliniek Bossenbuurt mag versterken. Mijn interesse gebieden liggen bij de interne geneeskunde, echografie en chirurgie. Het leukste aan mijn vak vind ik het opbouwen van een vertrouwensband met de baasjes om gezamenlijk tot een goed behandelplan te komen voor ieder dier. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man en 3 jonge dochtertjes.


Dierenarts Kim:

Ik wilde mijn hele leven dierenarts worden en in februari 2018 is deze droom uitgekomen. In Leiderdorp heb ik ervaring opgedaan bij twee praktijken in de omgeving. 

Nu ben ik terecht gekomen bij dierenkliniek Bossenbuurt, waar mijn studiegenootje Chantal al een tijdje werkt. Mijn interesses liggen bij interne geneeskunde, maar ook bij de chirurgie. Ik ben gek op alle dieren maar ik heb een voorliefde voor cavia’s, honden en paarden. Ik heb in mijn jeugd cavia’s gehad, voor wie mijn vader enorme hokken bouwde voor in huis én in de tuin. Verder ging ik de buurt rond om te vragen of ik honden mocht uitlaten en heb ik verschillende paarden verzorgd en bijgereden. De liefde voor dieren zat er dus al jong in en nu mag ik elke dag met ze werken!


Dierenarts Liesbeth:

Ik wilde altijd al dierenarts worden. Helaas lootte ik diverse malen uit voor de studie diergeneeskunde in Nederland en daarom heb ik mijn opleiding in 2006 succesvol afgerond in België. Direct hierna ben ik gaan werken in een zeer drukke 24-uurskliniek in Amsterdam. Ik heb mij hier verder bekwaamd in de echografie en de laparoscopie (kijkoperaties). In mijn vrije tijd ga ik het liefste erop uit met de tweeling, sporten of wat gezelligs doen met vrienden. Tot ziens op de praktijk 

 


Dierenarts Eva:

Al van jongs af aan heb ik veel liefde en interesse voor dieren. Ik verslond alle boeken over dieren die ik kon vinden en thuis was het bijna een kinderboerderij. Hoewel ik eigenlijk eerst dolfijnentrainer wilde worden, sloeg dit al snel om naar dierenarts. Het leek me namelijk fantastisch om dieren beter te kunnen maken. Na het voltooien van mijn studie diergeneeskunde in Utrecht ben ik werkzaam geweest bij een drukke spoedkliniek waar ik ervaring heb opgedaan met uiteenlopende spoedgevallen. Omdat ik het hechte contact met eigenaren toch erg miste ben ik blij nu het super team van dierenkliniek Bossenbuurt te kunnen versterken. Mijn grootste interesse is de interne geneeskunde maar ook chirurgie vind ik erg leuk. Ik zie u en dier graag tegemoet! 


 

 

Assistente Naomi:

Naomi is voor de meeste klanten een vertrouwd gezicht. Naomi heeft al bijna 20 jaar samen gewerkt met Dierenarts Anne. Het begon met de paardensport en de laatste jaren binnen de diergeneeskunde. U zult haar regelmatig aan de telefoon of achter de balie treffen. Ook voor het advies  over voeding en medicatie, kunt U bij haar terecht. 

 


Assistente Marise:

Marise is sinds april 2017 bij ons aan het werk. maar zij heeft hiervoor al vele jaren met heel veel plezier met  Lotte, Naomi en Anne gewerkt. Anne haar eerste dochter is zelfs vernoemd naar haar. Marise houdt ontzettend veel van dieren en heeft zelf een hele lieve dwergpincher en een paard.


Assistente Anita:

Al met de paplepel is de liefde voor dieren er bij mij ingegoten. Als echt paardenmeisje ben ik na de middelbare school begonnen als groom bij een

internationaal vierspan en heb ik de opleiding paardenhouderij gevolgd.

Maar toen ik zelf twee ernstig zieke katjes had kwam ik in aanraking met het beroep paraveterinair en ik wist gelijk dat dit het voor mij was. Het helpen van dieren maar ook de mensen die bij die dieren horen. Ik ben gelijk de opleiding gaan volgen en na het behalen van mijn diploma in 2015 aan de slag gegaan bij een kliniek in Gouda, hier heb ik veel ervaring en basis kennis opgedaan.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en sinds september 2020 zijn mijn hondje Lilly en ik te vinden bij dierenkliniek Bossenbuurt, ik heb er super veel zin in om voor u en uw lieverd(s) klaar te staan.

 


Assistente Lotte:

Ik woon in Rotterdam met mijn gezin en twee katten. Als klein meisje bracht ik de gewonde duiven altijd naar de dierenarts. Ik wist toen al, dat ik voor gewonde dieren wilde gaan zorgen, en dat is gelukt. Ik ben dierenartsassistente sinds 2011 en hou veel van mijn werk. Ik ben ontzetten blij dat ik werkzaam ben bij Dierenkliniek Bossenbuurt.

 


Assistente Denise:

Ik ben sinds 1 januari 2019 begonnen bij Dierenkliniek Bossenbuurt. Samen met mijn vriend en hondje Zoë woon ik in Zoetermeer. Ik ga elke dag samen met Zoë naar mijn paard Webster om lekker door het bos te rijden. Als klein meisje wilde ik later werken bij de dierenarts. Alle soorten dieren, groot of klein vind ik leuk om mee te werken, het geeft een fijn gevoel wanneer je een dier kan helpen en het zo veel mogelijk naar zijn/haar zin kan maken. Ik hoop u en uw leuke dieren snel te ontmoeten, Tot ziens


Assistente Fleur:

Wij kenden Fleur al van haar 2 prachtige Berner Sennenhonden Lila en Pink. Fleur kwam bij ons stage lopen en dat beviel goed. Fleur is daarom het nieuwe gezicht van de zaterdagochtend.


Assistente Linda:

 

Linda is begonnen als vrijwilliger. Ze past goed bij het team en heeft zoveel plezier in haar werk, dat zij nu werkzaam is als paraveterinair in opleiding.


Assistente Lisa, Eva en Imke:

Tekst volgt