• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dierenarts Anne:

Als kind was ik dolgelukkig met mijn hamsters. Later zijn daar de honden, de katten, de konijnen en de pony's bij gekomen. Ik wist al snel dat ik dierenarts wilde worden. En nu weet ik dat altijd dierenarts wil blijven. Naast mijn werk als dierenarts, ben ik ook jaren werkzaam geweest in het humane Lange Land ziekenhuis op de afdeling cardiologie en de kindercardiologie. Sinds een aantal jaar ben ik naast dierenkliniek Bossenbuurt, ook werkzaam bij de Universiteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht als Specialist in opleiding cardiologie. Daarnaast ben ik regelmatig bij Veterinair Specialisten Vught werkzaam op de cardiologie afdeling. Ik vind het fantastisch om zo mijn passie voor diergeneeskunde en cardiologie te kunnen combineren. 


Dierenarts Niels (periodiek)

Niels is voor velen een vertrouwd gezicht. Niels en Anne hebben jaren samen gewerkt.

De afgelopen jaren heeft Niels een opleiding gevolgd tot hovenier. Hij zal deze werkzaamheden combineren met zijn werk als dierenarts.

Vanaf oktober 2022, kunt u bepaalde periodes in het jaar weer afspraken bij Niels inplannen.

 

 


 

Dierenarts Liesbeth:

Ik wilde altijd al dierenarts worden. Helaas lootte ik diverse malen uit voor de studie diergeneeskunde in Nederland en daarom heb ik mijn opleiding in 2006 succesvol afgerond in België. Direct hierna ben ik gaan werken in een zeer drukke 24-uurskliniek in Amsterdam. Ik heb mij hier verder bekwaamd in de echografie en de laparoscopie (kijkoperaties). In mijn vrije tijd ga ik het liefste erop uit met de tweeling, sporten of wat gezelligs doen met vrienden. Tot ziens op de praktijk 

 


Dierenarts Marzena:

For as long as I can remember, I have the ability to establish a deep bond with animals. A unique relationship based on respect, understanding their needs, communicating with each other, where words are unnecessary, because I believe that "you can only see well with your heart". Since I was a child, I have had a great need to help animals and people. So it was natural to choose Veterinary Studies, which I graduated from the University of Warmia and Mazury in Olsztyn 12 years ago. Since then, I have been constantly improving my skills. I graduated from two additional specializations studies in Poland, obtaining a specialist diploma in the field of Internal diseases of dogs and cats and Veterinary Surgery. I am particularly interested in surgery.

I am very lucky that work is my passion. Each patient and their owner has a special place in my heart. I look forward to meeting you and your animal friend at Dierenkliniek Bossenbuurt! 


Dierenarts Zuyata:

Zuyata heeft bij ons stage gelopen voor de opleiding tot dierenarts. Zij stond zo te trappelen om ons prachtige beroep uit te oefenen dat zij als weekend- assistent bij ons is begonnen. Inmiddels is Zuyata afgestudeerd en als dierenarts werkzaam bij ons. Leuk weetje: Zuyata is zelf ook opgegroeid in Zoetermeer. Foto volgt


Inval dierenarts Willemijn

Bij vakanties en ziekte komt dierenarts Willemijn bij ons invallen. Willemijn is een zeer ervaren dierenarts en heeft jaren samen gewerkt met Liesbeth en Anita

 

 


Assistente Naomi:

Naomi is voor de meeste klanten een vertrouwd gezicht. Naomi heeft al bijna 20 jaar samen gewerkt met Dierenarts Anne. Het begon met de paardensport en de laatste jaren binnen de diergeneeskunde. U zult haar regelmatig aan de telefoon of achter de balie treffen. Ook voor het advies  over voeding en medicatie, kunt U bij haar terecht. 

 


Paraveterinair Marise:

Marise is sinds april 2017 bij ons aan het werk. maar zij heeft hiervoor al vele jaren met heel veel plezier met  Lotte, Naomi en Anne gewerkt. Anne haar eerste dochter is zelfs vernoemd naar haar. Marise houdt ontzettend veel van dieren en heeft zelf een hele lieve dwergpincher en een paard.


Paraveterinair Anita:

Al met de paplepel is de liefde voor dieren er bij mij ingegoten. Als echt paardenmeisje ben ik na de middelbare school begonnen als groom bij een

internationaal vierspan en heb ik de opleiding paardenhouderij gevolgd.

Maar toen ik zelf twee ernstig zieke katjes had kwam ik in aanraking met het beroep paraveterinair en ik wist gelijk dat dit het voor mij was. Het helpen van dieren maar ook de mensen die bij die dieren horen. Ik ben gelijk de opleiding gaan volgen en na het behalen van mijn diploma in 2015 aan de slag gegaan bij een kliniek in Gouda, hier heb ik veel ervaring en basis kennis opgedaan.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en sinds september 2020 zijn mijn hondje Lilly en ik te vinden bij dierenkliniek Bossenbuurt, ik heb er super veel zin in om voor u en uw lieverd(s) klaar te staan.

 


Paraveterinair Lotte:

Ik woon in Rotterdam met mijn gezin en twee katten. Als klein meisje bracht ik de gewonde duiven altijd naar de dierenarts. Ik wist toen al, dat ik voor gewonde dieren wilde gaan zorgen, en dat is gelukt. Ik ben dierenartsassistente sinds 2011 en hou veel van mijn werk. Ik ben ontzetten blij dat ik werkzaam ben bij Dierenkliniek Bossenbuurt.

 


 

Paraveterinair Fleur:

Wij kenden Fleur al van haar 2 prachtige Berner Sennenhonden Lila en Pink. Fleur kwam bij ons stage lopen en dat beviel goed. Fleur is het vaste gezicht van de zaterdagochtend.


Assistente Linda:

 

Linda is begonnen als vrijwilliger. Ze past goed bij het team en heeft zoveel plezier in haar werk, dat zij nu werkzaam is als paraveterinair in opleiding.

 


Paraveterinair Jose:

Tekst en foto volgt

Assistente's Lisa, Iris, Jasper, Maxime v. S. Dieuwke en Imke:

Tekst volgt