• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dierenarts Anne:

Als kind was ik dolgelukkig met mijn hamsters. Later zijn daar de honden, de katten en het paard bij gekomen. Ik wist al snel dat ik dierenarts wilde worden. En nu weet ik dat altijd dierenarts wil blijven. De laatste jaren heb ik mij tevens toegelegd op de echografie. Ik heb hiervoor aanvullende cursussen gevolgd en de opleiding humane echocardiografie en de HBO opleiding hartfunctielaborant, behaald. Naast mijn werk als dierenarts, ben ik ook werkzaam in het humane Lange Land ziekenhuis op de afdeling cardiologie en de kindercardiologie. Ik vind het fantastisch om zo mijn passie voor diergeneeskunde en cardiologie te kunnen combineren.


Dierenarts Tonca:

Na aantal jaar in Utrecht te hebben gezeten voor mijn studie ben ik weer terug waar het allemaal begon, Zoetermeer! Ik ben hier opgegroeid en ik ben altijd gek op dieren geweest. Vroeger hadden wij een grote rode kat thuis. Als klein meisje, kreeg ik al vroeg de taak om met hem naar de dierenarts te gaan als dit nodig was. Dieren beter maken leek mij het mooiste wat er was en na mijn dierenartsendiploma behaald te hebben kan ik dit nu ook doen. Met de tijd nemen, de dieren rustig en kalm te benaderen hoop ik ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben natuurlijk dol op alle dieren maar door die oude rode kat uit mijn jeugd heb ik een speciale voorliefde voor katten. Tegenwoordig loopt er een cyperse kat thuis rond, waar ik helemaal gek op ben. 


Dierenarts Niels:

Niels is een gepassioneerde dierenarts met meer dan 15 jaar ervaring. Niels en Anne hebben al vele jaren samen gewerkt. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn dieren in de natuur. Daarnaast rijdt hij graag motor. Niels heeft bij zijn vorige praktijk, veel ervaring opgedaan met bijzondere dieren (vogels, reptielen etc.).


Dierenarts Chantal:

Hoi! Ik ben Chantal van der Toorn Vrijthoff en ben eind 2017 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik in Utrecht gewoond, maar na mijn afstuderen kon ik direct bij Dierenkliniek Bossenbuurt aan de slag en sindsdien woon ik weer in Den Haag, samen met mijn vriend en 2 konijntjes Pip en Pim. Als klein meisje wilde ik al heel graag dierenarts worden, want ik wilde alle zieke dieren beter maken. Wij hadden dus ook altijd dieren thuis: van cavia’s, konijnen en ratten tot kippen en uiteindelijk 2 lieve honden. Mijn interesses liggen vooral bij de oogheelkunde en de interne geneeskunde, maar ook andere vakgebieden, zoals oncologie, vind ik erg interessant.


Assistente Naomi:

Naomi is voor de meeste klanten een vertrouwd gezicht. Naomi heeft al bijna 20 jaar samen gewerkt met Dierenarts Anne. Het begon met de paardensport en de laatste jaren binnen de diergeneeskunde. U zult haar regelmatig aan de telefoon of achter de balie treffen. Ook voor het advies  over voeding en medicatie, kunt U bij haar terecht. 

 


Assistente Marise:

Marise is sinds april 2017 bij ons aan het werk. maar zij heeft hiervoor al vele jaren met veel plezier met  Niels, Naomi en Anne gewerkt. Marise is mede verantwoordelijk voor het beheer en bestellen van medicijnen. Marise houdt ontzettend veel van dieren en heeft zelf een hele lieve dwergpincher en een paard.


Assistente Marjoleijne:

In augustus 2015 begon ik mijn stage bij Dierenkliniek Anne. Ik heb een half jaar met veel plezier stage gelopen. Na mijn eindstage op een andere praktijk, heb ik mijn eindproeve gedaan bij Anne. Daarna ben ik hier eigenlijk vrijwel gelijk aan de slag gegaan als paraveterinair. Ik heb zelf mijn hele leven al katten thuis gehad en ik heb op het moment een grote rode kater. Daarnaast heb ik een leuke borstelcavia. In september 2017 ben ik een vervolgopleiding gaan doen. Hierdoor ben ik iets minder aan het werk. Op een dierenartsenpraktijk is geen dag hetzelfde, en dat maakt het nou juist zo leuk! Tot ziens op de praktijk!

 


Assistente Lotte:

Ik woon in Rotterdam met mijn gezin en twee katten. Als klein meisje bracht ik de gewonde duiven altijd naar de dierenarts. Ik wist toen al, dat ik voor gewonde dieren wilde gaan zorgen, en dat is gelukt. Ik ben dierenartsassistente sinds 2011 en hou veel van mijn werk. Ik kijk ernaar uit om in september bij dierenarts Anne te beginnen en kennis te mogen maken met u en uw dier(en). Tot snel!

 


Assistente Denise:

Ik ben sinds 1 januari 2019 begonnen bij Dierenkliniek Bossenbuurt. Samen met mijn vriend en hondje Zoë woon ik in Zoetermeer. Ik ga elke dag samen met Zoë naar mijn paard Webster om lekker door het bos te rijden. Als klein meisje wilde ik later werken bij de dierenarts. Alle soorten dieren, groot of klein vind ik leuk om mee te werken, het geeft een fijn gevoel wanneer je een dier kan helpen en het zo veel mogelijk naar zijn/haar zin kan maken. Ik hoop u en uw leuke dieren snel te ontmoeten, Tot ziens


Assistente Fleur:

Wij kenden Fleur al van haar 2 prachtige Berner Sennenhonden Lila en Pink. Fleur kwam bij ons stage lopen en dat beviel goed. Fleur is daarom het nieuwe gezicht van de zaterdagochtend.