• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dierenarts Anne:

Ik wist al snel dat ik dierenarts wilde worden. Als kind was ik dolgelukkig met mijn hamsters. Later zijn daar de honden, de katten en het paard bij gekomen. Ik heb de afgelopen 10 jaar met veel plezier bij verschillende praktijken gewerkt. Onder andere bij dierenkliniek Sleeuwijk, om meer inzicht en ervaring te krijgen in (bull)doggen en fertiliteit. Het vak vind ik ontzettend boeiend. De laatste jaren heb ik mij tevens toegelegd op de echografie. Ik heb hiervoor aanvullende cursussen gevolgd en de opleiding humane echocardiografie behaald. Naast mijn werk als dierenarts, ben ik ook werkzaam in het humane Lange Land ziekenhuis op de afdeling cardiologie en de kindercardiologie. Ik vind het fantastisch om zo mijn passie voor diergeneeskunde en cardiologie te kunnen combineren.


Dierenarts Tonca:

Na aantal jaar in Utrecht te hebben gezeten voor mijn studie ben ik weer terug waar het allemaal begon, Zoetermeer! Ik ben hier opgegroeid en ik ben altijd gek op dieren geweest. Vroeger hadden wij een grote rode kat thuis. Als klein meisje, kreeg ik al vroeg de taak om met hem naar de dierenarts te gaan als dit nodig was. Dieren beter maken leek mij het mooiste wat er was en na mijn dierenartsendiploma behaald te hebben kan ik dit nu ook doen. Met de tijd nemen, de dieren rustig en kalm te benaderen hoop ik ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben natuurlijk dol op alle dieren maar door die oude rode kat uit mijn jeugd heb ik een speciale voorliefde voor katten. Tegenwoordig loopt er een cyperse kat thuis rond, waar ik helemaal gek op ben. 


Dierenarts Niels:

Niels is een gepassioneerde dierenarts met meer dan 10 jaar ervaring. Niels en Anne hebben al vele jaren samen gewerkt. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn dieren in de natuur. Daarnaast rijdt hij graag motor. Niels heeft bij zijn vorige praktijk, veel ervaring opgedaan met bijzondere dieren (vogels, reptielen etc.).


Dierenarts Heleen:

Ik ben in 2012 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de universiteit van Utrecht. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer, maar woon sinds mijn studie in Utrecht. Als dierenarts vind ik het fijn om aandacht aan de dieren en hun eigenaren te besteden en ze te kunnen helpen waar ik kan. Ik vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar de juiste diagnose en behandeling. Het dier vervolgens weer helemaal op te zien knappen, vind ik een van de mooiste dingen van het vak. Hoewel ik voor alle huisdieren evenveel belangstelling heb, hebben de konijnen een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb jarenlang zwerfkonijnen opgevangen en uiteraard heb ik altijd zelf konijnen gehad. Daarnaast heb ik thuis nog een hele lieve kat van 14 jaar. Ik ontmoet u en uw huisdier graag op de praktijk


Assistente Naomi:

Naomi is voor de meeste klanten een vertrouwd gezicht. Naomi heeft al bijna 20 jaar samen gewerkt met Dierenarts Anne. Het begon met de paardensport en de laatste jaren binnen de diergeneeskunde. U zult haar regelmatig aan de telefoon of achter de balie treffen. Ook voor het advies  over voeding en medicatie, kunt U bij haar terecht. 


Assistente Lisa:

Lisa is een afgestudeerde VWO-student die binnenkort de studie diergeneeskunde wil gaan volgen. Lisa is het vertrouwde gezicht op zaterdag. Haar passie voor dieren uit zich in het feit dat ze op zeer jonge leeftijd al overtuigd was dat zij later dierenarts wilde worden. Ze is opgegroeid met konijnen, hond en katten en sinds enige tijd maken paarden ook deel uit van haar leven. Shar-pei Diesel heeft onder andere last van allergieën die soms koortsaanvallen kunnen uitlokken. Lisa voelt feilloos aan als hij zich niet lekker voelt en hij is dan ook bij haar in goed handen. De jonge blauwe rus Ody gaat regelmatig mee naar kattenshows waar Lisa vol enthousiasme over het ras kan vertellen en tegelijk ook veel kennis over de diverse andere kattenrassen op doet.  


Assistente Marise:

Marise is sinds april 2017 bij ons aan het werk. maar zij heeft hiervoor al vele jaren met veel plezier met  Niels, Naomi en Anne gewerkt. Marise is mede verantwoordelijk voor het beheer en bestellen van medicijnen. Marise houdt ontzettend veel van dieren en heeft zelf een hele lieve dwergpincher en een paard.


Assistente Marjoleijne:

In augustus 2015 begon ik mijn stage bij Dierenkliniek Anne. Ik heb een half jaar met veel plezier stage gelopen. Na mijn eindstage op een andere praktijk, heb ik mijn eindproeve gedaan bij Anne. Daarna ben ik hier eigenlijk vrijwel gelijk aan de slag gegaan als paraveterinair. Ik heb zelf mijn hele leven al katten thuis gehad en ik heb op het moment een grote rode kater. Daarnaast heb ik een leuke borstelcavia. In september 2017 ben ik een vervolgopleiding gaan doen. Hierdoor ben ik iets minder aan het werk. Op een dierenartsenpraktijk is geen dag hetzelfde, en dat maakt het nou juist zo leuk! Tot ziens op de praktijk!

 


Assistente Lotte:

Ik woon in Rotterdam met mijn gezin en twee katten. Als klein meisje bracht ik de gewonde duiven altijd naar de dierenarts. Ik wist toen al, dat ik voor gewonde dieren wilde gaan zorgen, en dat is gelukt. Ik ben dierenartsassistente sinds 2011 en hou veel van mijn werk. Ik kijk ernaar uit om in september bij dierenarts Anne te beginnen en kennis te mogen maken met u en uw dier(en). Tot snel!