• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

SIO CARDIOLOGIE

SIO CARDIOLOGIE

Dit jaar is Anne gestart met de specialisten opleiding tot veterinair cardioloog op de universiteit Utrecht. Een extra unieke kans, omdat Anne het wilde combineren met haar werkzaamheden bij Dierenkliniek Bossenbuurt. Super fijn dat, dat gelukt is. Want wij kunnen haar, en zij kan ons, niet missen.

Corona covid-19

Corona covid-19

Onze praktijk is gewoon geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden. Ook binnen onze kliniek nemen wij de juiste maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en u als klant zo goed mogelijk te waarborgen. Naast de striktere hygiëne maatregelen zullen er minder mensen op de werkvloer aanwezig zijn en worden afspraken verspreid. Mocht u toch met meerdere personen in de wachtkamer zijn, verzoeken wij u, om gebruik te maken van de verschillende ruimtes. Wij zullen er alles aan doen om u en uw huisdier, hiervan zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Wel vragen wij u om uw medewerk…

Nieuw laboratorium

Nieuw laboratorium

Vanaf nu kunnen wij in huis een betrouwbare progesteron meting doen. Dus binnen het uur een waardevolle uitslag.

Chantal

Chantal

Helaas is dierenarts Chantal vanwege ziekte tijdelijk niet beschikbaar. Chantal heeft recentelijk een herseninfarct gekregen. Met haar gedrevenheid en passie voor de diergeneeskunde, hopen wij dat ze goed revalideert en snel terugkeert.

Uitbreiden

Uitbreiden

Wij zijn ontzettend blij dat we kunnen uitbreiden. Door de extra ruimte kunnen wij een grotere wachtkamer maken. Daarnaast komt er een aparte kattenwachtkamer. Er komt een aparte honden en katten opname. En 2 grotere spreekkamers met daglicht. Nog even verbouwen en dan hopen wij 1 december 2019 klaar te zijn. U kunt op facebook de verbouwing volgen.

Barcelona mei 2018

Barcelona mei 2018

Een fantastisch weekend met elkaar in Barcelona. Het "wereld veterinair congres" werd gehouden in Barcelona. Een mooie gelegenheid om met elkaar een weekendje weg te gaan. Het was natuurlijk leerzaam en vooral heel gezellig :).