• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

stoppen

stoppen

Lieve allemaal, Ik schrijf dit nieuwsbericht omdat ik jullie allereerst wil bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij en onze kliniek hebben gehad de afgelopen jaren. Van enkel huisbezoeken met mijn rode alto'tje naar een prachtige praktijk met een fantastisch team. Zoals jullie mogelijk weten, ben ik 2,5 jaar geleden begonnen met de specialistenopleiding om veterinair cardioloog te worden. Het combineren van zo'n zware opleiding, het werken in Bossenbuurt en tijd doorbrengen met mijn lieve gezin viel niet mee. De tweede helft van de opleiding is echter nog zwaarder en ik wil deze graag met succes afronden. Ik heb de vreselijk moeilijke beslissing genomen om per 1 december 2023 te stoppen bij Bossenbuurt. Ik ga jullie vreselijk missen, maar ik weet dat u in goede handen bent en dat dit geweldige team voor u klaar staat. Deze maand start zelfs een zeer ervaren dierenarts met diverse extra diploma's in de Cardiologie en Echografie. En dit lieve team mag altijd met mij overleggen als dat nodig is. Ik heb door de jaren heen een band met jullie en jullie lieve prachtige huisdieren opgebouwd die mij heel dierbaar is. Bijvoorbeeld de steun die ik van jullie heb ontvangen toen mijn lieve hond Doerak overleed. En ook de mooie momenten zoals de geboortes van mijn 3 kinderen. Felicitaties als ik een humane opleiding had behaald. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Op de praktijk waren er altijd die mooie geluksmomentjes: als een diertje er weer boven op kwam, het vinden van de juiste diagnose, een vlot herstel na een operatie, de lol die we met elkaar maar ook vaak met jullie beleven. Maar vooral al die kwispels, aaitjes, kusjes, kopjes, knuffels van al mijn vriendjes. Dapper, bang, braaf, stout, lief of boos, ik hou van ze allemaal. Het was een prachtig avontuur waar ik veel van heb geleerd en veel mooie herinneringen heb opgedaan. Heel erg bedankt, veel liefs, Anne

Geslaagd voor het General exam

Geslaagd voor het General exam

Dierenarts, specialist in opleiding Cardiologie, Anne van de Watering is geslaagd voor het General exam (eerste deel) van de opleiding. Wat een prachtige prestatie. Wij zijn ontzettend trots op haar.

Nieuw laboratorium

Nieuw laboratorium

Vanaf nu kunnen wij in huis een betrouwbare progesteron meting doen. Dus binnen het uur een waardevolle uitslag.

Uitbreiden

Uitbreiden

Wij zijn ontzettend blij dat we kunnen uitbreiden. Door de extra ruimte kunnen wij een grotere wachtkamer maken. Daarnaast komt er een aparte kattenwachtkamer. Er komt een aparte honden en katten opname. En 2 grotere spreekkamers met daglicht. Nog even verbouwen en dan hopen wij 1 december 2019 klaar te zijn. U kunt op facebook de verbouwing volgen.

Barcelona mei 2018

Barcelona mei 2018

Een fantastisch weekend met elkaar in Barcelona. Het "wereld veterinair congres" werd gehouden in Barcelona. Een mooie gelegenheid om met elkaar een weekendje weg te gaan. Het was natuurlijk leerzaam en vooral heel gezellig :).