• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De praktijk is volledig ingericht. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Hieronder ziet u een aantal foto's om u een indruk te geven van de praktijk. Op onze facebookpagina staat een film met een rondleiding door de praktijk.

Naast laparoscopische sterilisaties, gebitsbehandelingen etc voeren wij nog diverse andere operaties uit.


Wij hebben een digitaal röntgenapparaat, een echoapparaat en diverse scopen tot onze beschikking.

De bekendste toepassing van de echografie is vaststellen van de dracht, Daarnaast gebruiken wij de echografie voor de

  • Buikholte voor onderzoek naar bijvoorbeeld darmafsluitingen, tumoren in maag, darm, lever, milt, nier, blaas, baarmoeder en eierstok, prostaat;
  • Borstholte voor onderzoek van het hart; (dit onderzoek wordt alleen uitgevoerd door Anne van de Watering, onze specialist in opleiding Cardiologie)

U kunt ook terecht voor een rhino-, broncho- of gastroscopie. Dierenarts Liesbeth heeft de "Internal medicine endoscopy course in small animals" aferond.

Doordat wij een  zeer  uitgebreid laboratorium in huis hebben (inclusief progesteron), hebben wij vaak al direct de bloeduitslag. 

Onze operatiekamer is voorzien van diverse bewakingsapparatuur, zodat we de lichaamsfuncties van uw huisdier goed onder controle kunnen houden. We meten onder andere de hoeveelheid uitgeademde koolstofdioxide, de zuurstofsaturatie, de hartslag en de temperatuur. Daarnaast hebben we de mogelijkheid tot druk- of volume gestuurde beademing.